Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi tarafından sahile yapay gölet, su havuzları, sosyal ihtiyaçları karşılayacak alanların yer alacağı Kent Park yapılıyor.
Mezitli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Seymenli Mahallesi'nde yaklaşık 16 bin 730 metrekare alan üzerinde yapımına başlanan Kent Park projesi hızla ilerliyor. Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, başkan yardımcıları Mehmet Yalçın, Enver Küçükalıç ve daire müdürleriyle birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgi aldı. İncelemeler sırasında sahildeki vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Yıldırım, çalışmalarla ilgili olumlu tepkiler aldı.
İçerisinde yapay gölet, su havuzları, büfe, tuvalet ve duş, çay bahçesi, kameriyeler, oturma alanları gibi birçok birimi barındıracak olan Kent Park'ta kent halkının sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak, sosyal ilişkilerini güçlendirecek fonksiyonlar da yer alacak.
Mezitli Belediyesi yetkilileri, "Kent Park'ın yöredeki park ve yeşil alan ihtiyacını karşılaması, kente estetik ve çağdaş standartlarda mekansal kalite sunması öngörülüyor. Diğer yandan yaz mevsiminde sahile gelen vatandaşlarımızın en büyük sorunu olan duş ve tuvalet ünitelerinin hizmete girmesiyle bu sorun da giderilmiş olacak" dediler.
(KYM-Y)

19.02.2013 16:17:04 TSI

Editör: Wan Haber