Beylikdüzü Belediyesi, metrobüs duraklarında bekleyen vatandaşlara çorba ikram etti. Vatandaşların, çorba dağıtımından oldukça memnun oldukları gözlendi.
Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının ardında, tüm imkanlarını seferber etti. Büyükçekmece Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un talimatı ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından metrobüs duraklarında vatandaşlara sıcak çorba ikramı yapıldı.
Büyükşehir, Bizimkent ve Güzelyurt metrobüs duraklarında evine ya da işine giden vatandaşlar, belediyenin yaptığı sıcak çorba ikramı ile büyük memnuniyet yaşadı. Evlerinden rutin işlerine yetişmek için acele ile çıkan vatandaşlar, "Daha kahvaltımızı bile yapamamıştık. Bu sıcak çorba ikramı tam vaktinde ve yerinde bizleri karşıladı. Çok teşekkür ediyoruz" dedi.

KARLI HAVALARDA ÇORBA İKRAMLARI DEVAM EDECEK
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, soğuk havanın ve kar yağışının yoğun olarak hissedildiği zamanlarda özellikle metrobüs duraklarında çorba dağıtımına devam edileceğini söyledi. Başkan Uzun, "Soğuk kış aylarının vazgeçilmezi sıcak çorbalarımız, şu karlı günlerde vatandaşlarıma bir nebze olsun ısınma imkanı sağlıyor. İlçemizin 4 ayrı noktasında bulunan çorba evlerimize de vatandaşlarımızı her zaman bekliyoruz" dedi.
(ET-YHY-Y)

21.12.2012 11:16:49 TSI

Editör: Wan Haber