Tatilini Kuşadası'nda geçiren ünlü sanatçı Metin Şentürk, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, sevecen kişiliği ile tanınan Metin Şentürk, yaptığı esprilerle ziyarete ayrı bir renk kattı.
Yoğun iş temposunun ardından kısa bir tatil yapmak için Kuşadası'na geldiğini belirten Metin Şentürk, "Yoğun iş temposundan uzaklaşıp, birkaç gün kuş gibi özgür olmak istedim ve bu yüzden Kuşadası'nı seçtim" dedi.
Aynı zamanda Dünya Engelliler Birliği Başkanı da olan ünlü sanatçı, ziyarette Kuşadası Belediyesi'nin engelli vatandaşlar için yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Metin Şentürk'ün ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Altungün, engellilerin hayatını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalara büyük önem verdiklerini belirterek, yol, kaldırım ve park çalışmaları dahil tüm projelerde mutlaka engelilere yönelik uygulamalara yer verildiğini söyledi.
Yakın tarihte Dünya Engelliler Birliği Başkanlığı'na seçilen Şentürk, birlik içerisinde yaptığı çalışmaları anlatarak, "Adalete, kardeşliğe ve sevgiye inanarak üzerinde çalıştığımız Dünya Engelliler Birliği'nin tüm insanlığa yarar sağlayacağına inanıyorum. İnsanlık adına büyük projeler üretmek için çalışıyoruz. Engelsiz bir dünya için daha çok çalışalım, daha büyük projelerde bir araya gelelim dedim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada büyük düşüneceğiz" şeklinde konuştu.
(ZH-MB-İK)

09.12.2012 11:38:35 TSI

Editör: Wan Haber