Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçilerek düzenlenen törenle ödülünü aldı.
Ankara'da yayınlanan ve 10. yılını dolduran Meclis Dergisi tarafından Türkiye'ye hizmet edenleri ödüllendirmek amacı ile düzenlenen 2012 yılının en iyileri ödülleri sahiplerini bulurken, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'da en iyi ilçe belediye başkanı seçildi.
Meclis Dergisi tarafından geleneksel hale getirilen ve okurlarının www.meclisdergisi.com'a gönderdikleri elektronik postalar, mektup ve yapılan anketlerle oluşturulan oylama sonucu 2012 Yılının devlet adamları, siyasetçileri, milletvekilleri, belediye başkanları, işadamlarını, gazetecileri ve TV muhabirleri ödüllerini aldılar. Ankara Büyük Sürmeli Otel'in de düzenlenen törene, TBMM Başkan Vekili Mehmet Sağlam, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Milletvekilleri, Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun katıldı.
Yılın en başarılı ilçe başkanı seçilen Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, ödülünü, TBMM Başkan Vekili Mehmet Sağlam'ın elinden aldı.
(MAY-ÖK-Y)

27.01.2013 17:58:24 TSI

Editör: Wan Haber