Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Yeşiltepe Oto Galericiler Sitesi'ndeki esnafı gezerek, sorunlarını dinledi.
Beraberinde çok sayıdaki esnaf odası başkanı ve Yeşiltepe Galericiler Sitesi Kooperatifi Başkanı Recep Aksoy ile birlikte Yeşiltepe Oto Galericiler Sitesi'ne giden MESOB Başkanı Şevket Keskin, burada bulunan 185 adet iş yerini tek tek ziyaret ederek, esnafla görüştü.
Esnaftan odalarla ilgili sorunları, belediye ve diğer kurumlarla ilgili sorun ve sıkıntıları olup olmadığını soran Keskin, "Sorunları yerinde görüp ve yerinde tespit etmek amacıyla bu tür gezilerimizi düzenliyoruz. Amacımız, esnafların odalara geldikleri kadar, oda başkanlarının da esnafın ayağına giderek sorunlara birlikte ortak çözüm üretilmesini sağlamaktır. Bu tür gezilerde, esnafımızın yaşadığı ve karşılaştığı, ancak odalara iletilmeyen çok sayıda sorunu yakından görüyoruz. Gezilerde bize iletilen sorunları tek tek not alıp, ilgili kurumlarla diyaloğa geçerek, çözüm arayışına giriyoruz" dedi.
İş yerlerinde tek tek ziyaret ettiği esnaf, Keskin'e teşekkür etti. Öte yandan, Keskin daha önce de şehir merkezinde ve 3 ilçede yaklaşık 6 bin esnafı tek tek ziyaret edip görüşmüştü.
(BK-SO-Y)

30.01.2013 16:59:01 TSI

Editör: Wan Haber