Gümüşhane Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve Okul Aile Birliği'nin ortaklaşa düzenlediği "Hayalimdeki Okul: Kız Teknik ve Meslek Lisesi" sloganı ile hazırlanan kermes Vali Dr. Yusuf Mayda'nın katılımı ile açıldı.
Kermes açılışına Vali Dr. Yusuf Mayda, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Şube Müdürü Ahmet Tuncay, Okul Müdürü Onur Aydın, Okul Aile Birliği Başkanı Ali Kesler, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Vali Mayda, Milletvekili Üstün ve Milli Eğitim Müdürü Aktaş hayırlı olsun dilekleri ile düzenlenmiş olan kermesin açılışını yaptıktan sonra öğrencilerin hazırladıkları ürünleri inceledi.
Kermeste çeyiz eşyaları, süs eşyaları, el örgüleri, ahşap eşyalar, panolar, mantı, lemis, pasta, börek çeşitleri ve birçok ürün sergilenerek satışa sunuldu.
Öğrencileri derslerindeki başarılarını ve aynı zamanda sergiledikleri el becerilerini de takdirle karşıladıklarını belirten Vali Dr. Yusuf Mayda, kermesten memnun olduklarını ifade ederek, sergilenen ürünler hakkında öğrenciler ve öğretmenlerden bilgi aldı.
Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan kermes 19 Ocak tarihine kadar devam edecek.
(RE-ÖS-Y)

17.01.2013 15:11:24 TSI

Editör: Wan Haber