Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde yaklaşık 4 ay önce faaliyetlerine başlayan Özel Meslek Akademi Merkezi'nde İnsan Kaynakları Yönetimi Kursu'nu başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildi.
Uğur Mumcu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Özel Meslek Akademi Merkezi, kursiyerleri için sertifika programı düzenledi. Programa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyesi Behçet Güven, Pera Villa Pastanesi'nin sahibi Şahin Aktürk, AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ayhan Arslan, kurs yetkilileri ile kursiyerler katıldı.
Pera Villa Pastanesi'nin sponsorluğunda düzenlenen İnsan Kaynakları Yönetimi kursu sertifika töreninde bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy'de Meslek Akademi Merkezi'nin açılmasının memnuniyet verici bir durum olduğunu belirterek "Önce Çerkezköy'e sonra eğitim kadrosuna hayırlı olsun. Sertifika alanlar iş hayatında da çok rahat iş sahibi olabilme imkanına sahip olacaklar. Tüm kursiyerlere hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Ali Ertem'in konuşmasını tamamlamasının ardından İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan kürsüye gelerek, "Eğitim çerçevesinde tüm paydaşların da kazanacağı bir süreç var. Hem eğitim verenler hem eğitim alanlar, eğitim alıp da bunu hayata geçirecek insanların hizmet sundukları yerlerde kazanacaklardır. Bu aşama da bu kurumu kurup burada hizmet edecek tüm eğitimcilere ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan ve Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ayhan Arslan, İnsan Kaynakları Yönetimi kursunu başarıyla tamamlayan Birsen Buğa, Sevda Kaş, Gamze Küçükçoban, Burcu Gürbüz, Ayşe Çaput, Pakize Keleş, Asuman Öztürk, Aysun Uğur, Candan Şenol, Tayfun Tapur, Elif Ege ve Dilek Karacan'a sertifikalarını takdim ettiler. Sertifikaların verilmesinin ardından program sona erdi.

18.01.2013 09:42:40 TSI

Editör: Wan Haber