Mersin'i bu yıl Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) temsil eden 3 takımdan biri olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, bu hafta sonu evinde oynayacağı Ceyhanspor maçının hazırlıklarına başladı.
Ligde oynadığı 12 maçın 7'sinden galip, birinde berabere kalıp, 4'ünden de mağlup ayrılan Meskispor, 5. grupta 22 puanla 4. durumda. Bu hafta sonu Ceyhanspor ile oynayacak olan Mersin ekibi, iki hafta aradan sonra galip gelmek istiyor. Teknik Direktör Muzaffer Tozlu nezaretinde Güneykent Mahallesi'nde bulunan MESKİ Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Meskispor, dün yenileme idmanı yaptı. İdman soğuma egzersizleri ile sona erdi.
İdman sonrası geçen hafta sonu oynadıkları Konya Sarayönü Belediyespor maçı ile bu hafta sonu oynayacakları Ceyhanspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Muzaffer Tozlu, Sarayönü Belediyesi karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzüntülü olduklarını ifade ederek, "Bizim açımızdan önemli bir maçtı. Maçta ilk 15-20 dakikayı çıkarırsak oyunun hakimi bizdik. Girdiğimiz çok sayıda gol pozisyonunu gole çeviremedik. Durum böyle olunca da maçtan 1-0 mağlup ayrıldık. Tabi bu tür maçlarda yenilmemiz puan sıralamasında geriye düşmemize sebep oluyor. Ancak bu maçta takılıp kalmamız lazım. Bundan sonra ki maçlarımızı kazanarak, mağlup olduğumuz maçları telafi etmeliyiz" diye konuştu.
Bu hafta sonu oynayacakları Ceyhanspor maçı ile ilgilide açıklamalarda bulunan Tozlu, "Bu ligde her maç zordur. Sahaya çıkıp gerektiği gibi mücadele vermezsen, gerektiği kadar koşmazsan, girdiğin gol pozisyonlarını değerlendiremezsen oynadığın maçlardan puan alamazsın. Biz her maça galibiyet parolası ile çıkıyoruz. Ceyhanspor iyi bir takım. Bu maçada galibiyet parolası ile çıkacağız. İnşallah bu maçı kazanıp yeniden bir galibiyet serisi yakalayacağız" şeklinde konuştu.
(KRY-Y)

26.12.2012 11:48:14 TSI

Editör: Wan Haber