Hayatını kaybeden gazeteci Mehmet Ali Birand'ın evine gelen mesai arkadaşları, acılı aileye taziyelerini sundu.
Mehmet Ali Birand'ın eşi Cemre Birand ve oğlu Umur Birand, Kavacık'taki evlerinde taziyeleri kabul ediyor. Birand'ın Kanal D Haber Merkezinde 8 yıl boyunca birlikte çalıştığı mesai arkadaşları da eve geldi. Ziyaretin ardından evden ayrılan Kanal D çalışanlarının oldukça üzgün oldukları, bazılarının gözyaşların tutamadığı görüldü.
Birand'ın mesai arkadaşı Ekrem Açıkel, ziyaretin ardından basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Açıkel, "Cemre Hanım ve Umur Bey içerideler, taziyeleri kabul ediyorlar. Gayet metin görünüyorlar. Herkesi büyük bir misafirperverlik içinde ağırlıyorlar. Gayet metin olduklarını görmek bizi de çok mutlu ediyor. Az önce, Kanal D Haber Merkezinde yaklaşık 8 yıldır beraber çalışan ekip arkadaşları olarak ziyaret ettik, taziyelerimizi bildirdik. Bizi çok hoş ağırladılar. İnşallah yarın sabah 10.00'da Doğan TV Center önünde patronumuzu, Mehmet Ali Bey'i mütevazı bir törenle cenaze namazına yolcu edeceğiz. Ondan sonra da toprağa verilecek" dedi.
Açıkel, Birand'ın hastaneye gidişini de anlatarak, "Gidişi, gözümüzün önünden gitmiyor. Hepimizin arasından geçen koridordan yürüdü. 'Haydi çocuklar, kolay gelsin' dedi. Biraz yorgun gibiydi. Uzun süredir de hastaydı, hepimiz biliyoruz bunu. Ama 2 yıla yakın zamandır bu hastalıkla mücadele ediyordu. Sıkıntılı olduğunu biliyorduk ama bu şekilde bir vefat çabuk oldu. Buna hazır değildik" diye konuştu.
(HÖ-ÇK-OK-Y)

18.01.2013 14:20:08 TSI

Editör: Wan Haber