Amasya'nın Merzifon ilçesinde belediyenin yaptırdığı Eğitim Uygulama Okulu'nun eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde faaliyetlerine başlayacağı bildirildi.
Merzifon Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı, Yunus Emre Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarının bulunduğu alandaki bir yapı girişimler neticesinde okula dönüştürülmesi amacıyla Merzifon Belediyesi'ne kazandırılıp, kullanım alanı 750 metrekareye çıkartılan alanda 4 ayda bir okulu binası oluşturduklarını söyledi.
Okulun ikinci dönemde faaliyetlerine başlayacağını anlatan Aydınlı, "Merzifon Belediyesi olarak ilçemize bir okul kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Bu okulumuzun engelli öğrencilerimize hitabı bizi ayrıca mutlu etmektedir" dedi.
Merzifon Kaymakamı M. Fatih Geyim ve Belediye Başkanı Aydınlı ile birlikte okul binasında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Danışmanı Akif Gülle de, "Merzifon Belediyesi'ni kutluyorum. Okul ile ilgili bütün detayları düşünmüş. Çok güzel bir okul olmuş. Düşündüğümün çok üzerinde bir okul. Emeği geçenleri, özellikle Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı'yı kutluyorum" diye konuştu.
(MÇ-SLH-Y)

21.01.2013 09:34:33 TSI

Editör: Wan Haber