Merve Terim çetin instagram olan özel hesabından yayınladığı özel mejasla herkese duygulu anlar yaşattırdı.İmparatorun büyük kızı yeni yıla girerken oğlu yaman için onu doğururken nasıl zorluklar çektiğini ve ölümler burun buruna geldiğini anlattı.Merve Terim Çetin instagram mesajı ile herkese duygulu anlar yaşattı. İmparator Fatih Terimin büyük kızı olan Merve terim çetin yayınladığı mesaj oldukça duygulandırdı.


Fatih terimin büyük kızı merve terim çetin 2014 de veda için yayınladığı mesajda bu dünyada en güzel varlığı verdiği için mutlu ama kendisinden çok şey aldığını söyleyerek 2014 yılına sitemde bulundu. Az kalsın hayatını kaybedeciğini ve oğlumu benden alıyordun diye mesaj yayınladı.kayınpederimi aldın, bir abla olarak gururla kız kardeşimi evlendirdiğim günü aldın, doğumhaneden çıkarek evladımı kokladığım anı elimden aldın, saymakla bitmez aldıkların aslında... Ama olsun 2015, 2014'e rağmen senden korkmuyorum. 2014 bunları yaptı diye de senden sağlık, mutluluk, esenlik, bol para, aşk falan da dilemiyorum!

 

Ünlü teknik patronun kızı merve hayatı geldiği gibi yaşamk lazım dedi ve başımıza neler geleceğini bilmiyoruz diya açıklama yaptı. Gözyaşlarımı silip yoluma devam ediyorum. Yoruldum doğrudur ama sahip olduğum tüm değerlere de şükrediyorum ve mucizelere inanmaya bayılıyorum. Ameliyattan çıkabileceğimi ve hatta güzeller güzeli mavi gözlü minik elli bir evladım olacağını hiç düşünmüyordum ama şimdi nefes alıyorum ve o minik elleri tutuyorum. Hayat, hayal ettikçe, umut ettikçe güzel. Savaş ne kadar zorsa zafer de bir o kadar tatlı. 2014'ü acının en saf haliyle azaltan güzel ailem sizi çok seviyorum. Hoşgeldin 2015"

 

merve-001.jpg

Editör: Wan Haber