Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen Merve Çağıran Kalp Atışı dizisinde rol alacak. Peki Kalp Atışı'nın yeni oyuncusu Merve Çağıran kimdir nereli kaç yaşında? Merve Çağıran sevgilisi var mı instagram fotoğrafları ve tüm detaylar internethaber'de. Merve Çağıran 1992 yılında Balıkesir'de doğdu. Türk Oyuncu 35,5 sanat merkezi'nde eğitim aldı. Farklı projelerde yer alan oyuncu, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile asıl çıkışını yaptı. Fi dizisinde Cem Yılmaz ile yakınlaştığı konuşulan oyuncu magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 

Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen Merve Çağıran Kalp Atışı dizisinde rol alacak. Peki Kalp Atışı'nın yeni oyuncusu Merve Çağıran kimdir nereli kaç yaşında? Merve Çağıran sevgilisi var mı instagram fotoğrafları ve tüm detaylar internethaber'de.

Merve Çağıran 1992 yılında Balıkesir'de doğdu. Türk Oyuncu 35,5 sanat merkezi'nde eğitim aldı. Farklı projelerde yer alan oyuncu, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile asıl çıkışını yaptı.

Fi dizisinde Cem Yılmaz ile yakınlaştığı konuşulan oyuncu magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Şimdilerde Kalp Atışı dizisinde rol alacak olan oyuncunun sevgilisi yok. (İNTERNET HABER)

Editör: Wan Haber