Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Şubesi Genel Menajeri Suat Özdal, basketbol takımlarının ikinci yarı maçlarını artık Mersin'de oynayacaklarını belirterek, Mersinlilerden Pazar günü oynanacak Homend Antakya maçında salonu doldurmalarını istedi.
Suat Özdal, yaptığı açıklamada, bu sezon Edip Buran Spor Salonu'nun Akdeniz Oyunları kapsamında yenilenmesi için tadilata alındığını, bu nedenle Mersin Büyükşehir Belediyesi basketbol takımlarının ilk yarı tüm müsabakalarını deplasmanda oynadıklarını anımsattı. İkinci yarı maçlarının 20 Ocak 2013 Pazar günü saat 16.00'da Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi-Homend Antakya maçı ile başlayacağını bildiren Özdal, "Taraftarımızı, Mersin'i özledik. Bu özlemle pazar günü taraftarımız ile buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Kadın basketbol takımımız yenilenmiş Edip Buran Spor Salonu'nda pazar günü Homend Antakya takımını ağırlayacak" dedi.
Bundan sonra Mersin'de taraftarların her hafta kadın ve erkek basketbol takımlarının heyecan dolu maçlarını izleme fırsatını bulacaklarını vurgulayan Özdal, "Yenilenen Edip Buran Spor Salonu, havalandırmasından soyunma odalarına, koltuklarından kafeteryasına kadar basketbol severleri ağılayacak. Sokakta, telefonda, sosyal iletişim ağlarında aldığımız mesajlar bizleri memnun ediyor. Mersin basketbol seyretmeyi özlemiş. Sezonun 2. yarı açılış maçında sevgili Mersinlileri, Edip Buran Spor Salonu'nda oynayacağımız Homend Antakya maçında salonu doldurmaya ve takıma destek olmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.
(KYM-RFK-S)

18.01.2013 13:00:39 TSI

Editör: Wan Haber