Forum Mersin Alışveriş Merkezi, kentin ilk kar festivalini düzenledi. Özel kar makinesi ile kar yağdırılan festivalde, 7'den 70'e herkes çocuklar gibi eğlendi.
Forum AVM Sanatçılar Meydanı'nda düzenlenen kar festivaline Mersinliler yoğun ilgi gösterdi. Ziyaretçilerin keyifli vakit geçirdiği kar festivalinde Mersinliler ilk kez böyle bir deneyimle karşılaşırken, etkinlikte 7'den 70'e herkes çocuklar gibi eğlendi. Büyük, küçük denemeden herkes festival için kurulan alanda birbirleriyle kartopu savaşı yaptı. Özel bir makinenin kar yağdırdığı festival alanında kar keyfini yaşayan Mersinliler, unutulmaz dakikalar yaşadı. Özellikle küçük çocukların birbirleriyle karın üzerinde oynaması renkli görüntüler oluşturdu. Bazı çocukların ise kendisine atılan kartoplarından dolayı ağladığı görüldü. Festivalde labut vurma yapışması da yapıldı. Çocuklar grup grup masa üzerine konulan bowling lobutlarını kartopu ile vurmaya çalıştı. Yarışmada birinci olan çocuk gruplarına çeşitli hediyeler verildi. Bugün başlayan festival, 3 Şubat Pazar gününe kadar sürecek.
Forum AVM yetkilileri, bu muhteşem eğlenceye, eldiven ve atkısını takan herkesi katılmaya çağırdı. Yetkililer, karlı alanda düzenlenen yarışma ve eğlenceler ile ziyaretçilerin benzersiz bir deneyim yaşayacağını ve karın keyfini doyasıya çıkaracağını ifade ettiler.
Çocuklar ise çok eğlenceli bir festival olduğunu ifade ederek, "İlk kez Mersin'de böylesine bir festival görüyoruz. Kar çok güzel ve oynası eğlenceli. Artık bu festivalin her yıl yapılmasını istiyoruz" dediler.
(KRY-AKL-Y)

01.02.2013 15:21:24 TSI

Editör: Wan Haber