Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Sırbistan'ın Rad takımından transfer ettiği stoper Milan Mitroviç ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
İlk devre bitmesinin ardından transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-lacivertli ekip, ilk resmi transferini yaptı. Teknik direktör Giray Bulak'ın isteği doğrultusunda alınan 24 yaşındaki Milan Mitroviç'in yarın Antalya kampına dahil olması bekleniyor.
Kulüp yöneticilerinin de katıldığı imza töreninde konuşan Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, ilk transferlerini yaptıklarını ifade ederek, "Mitroviç ile 3,5 yıllığına anlaştık. Mitroviç bizim içinde Mersin İdmanyurdu için de önemli bir oyuncu. Mersin'e çok katkı sağlayacağına inanıyoruz. Takımımız için ilk yarı kötü geçti. Bundan sonra yapacağımız transferler bizim için önemli. Bu yüzden yönetim kurulu üyelerimiz ve transfer komitemiz çok titiz ve dikkatli çalışıyoruz" dedi.
Lig'de ikinci devrenin Mersin İdmanyurdu'nun devresi olacağına vurgu yapan Kahramanlı, "Mersin İdmanyurdu 29 yıl sonra Süper Lig'e çıkan bir takımdır. İnşallah bu takım Süper Lig'de kalıcı olacaktır. Hiç kimsenin burada şüphesi olmasın. Mitroviç'e hayırlı olsun. Kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.
Transferi teknik direktör Giray Bulak'ın istediğine de değinen Kahramanlı, "Bu transferin olmasını Giray hocamızda istedi. Özelikle hocamız Mersin İdmanyurdu'na gelmeden önce Mitroviç'i izlemiş ve beğenmiş. Giray hocamızın isteği doğrultusunda bu oyuncu ile anlaşılmıştır" şeklinde konuştu.
Milan Mitroviç ise Mersin İdmanyurdu ile güzel düşünceleri olduğunu belirterek, Mersin'i çok beğendiğini söyledi.
(KRY-

03.01.2013 14:21:28 TSI

Editör: Wan Haber