Mersin İdmanyurdu, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyaspor'a 4-2 yenilerek grup maçlarından elenen Mersin İdmanyurdu, ligde oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı. Kupa maçı sonrası Antalya'da kalan kırmızı-lacivertli takım, teknik direktör Giray Bulak nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Eskişehirspor maçı hazırlıklarını burada tamamlayacak olan Mersin İdmanyurdu'nun, cumartesi günü Eskişehir'e hareket edeceği belirtildi.
Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, en başından kupaya önem vermediklerini belirterek, "Ligdeki pozisyonumuz belliydi. Kupaya ağırlık verseydik, lig maçlarında sıkıntı yaşayabilirdik. Giray Bulak hocamızın açıklamaları da zaten bu yöndeydi. Biz de hocamızın bu görüşüne katılıyoruz. Bizim için şu aşamada önemli olan lig maçlarıdır ve bütün enerjimizi lige vermek zorundayız" dedi.
Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını kaydeden Kahramanlı, deplasmanda Orduspor beraberliğinin ardından geçen hafta Sivasspor karşısında 3-0'lık net bir galibiyet elde ettiklerini ifade ederek, "Devre arası isabetli ve nokta transferler yaparak ikinci yarıya iyi hazırlandık. Ordu deplasmanının ardından kendi sahamızda oynadığımız Sivasspor maçı da bizim için çok önemliydi. Oyuncularımız da bu bilinçle sahaya çıkarak gereğini yaptılar ve güzel bir sonuç el ettiler. Sivasspor gibi güçlü bir rakibi 3-0 yendik. Futbolcularımız 90 dakika boyunca azim ve kararlılıkla mücadele ettiler. Hepsini tek tek yürekten kutluyorum" diye konuştu.

"ZORLU BİR ESKİŞEHİR MÜSABAKASI BİZİ BEKLİYOR"
Yakaladıkları bu tempolu süreci iyi değerlendirmek istediklerini ve pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Eskişehirspor karşısında da galip gelmek istediklerini vurgulayan Kahramanlı, "Takımdaki sakat oyuncularımız da toparlanmaya başladı. Bir iki hafta sonra sahaya inecekler. Eksikliklerimizi tamamlayacağız. Hafta sonu zorlu bir Eskişehir müsabakası bizi bekliyor. Her şeyimiz ile bu maça yoğunlaştık. Bu maçı kazanacak gücümüz var, takım olarak buna inanıyoruz. Hakikaten bizim için çok önemli bir maç. Eskişehir'den alacağımız puanlarla, sonraki hafta karşılaşacağımız Fenerbahçe maçına daha bir motive olmuş halde çıkmak istiyoruz" diye konuştu.
Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Ali Kahramanlı, Adana Demirspor'un oyuncusu Raheem Lawal'la görüştüklerini söyledi. Kahramanlı, bu oyuncunun transferiyle ilgili çalışmaların yarın netlik kazanacağını da sözlerine ekledi.
(HSK-BH-S)

31.01.2013 14:59:34 TSI

Editör: Wan Haber