Adıyaman Merkez Anadolu Lisesi idaresi, yöneticilerin odasının bir kısmını şeffaf odaya çevirdi. Öğrencilerle yöneticiler arasındaki duvarlar yıkılarak, yerine cam odalar yapıldı.
Adıyaman Merkez Anadolu Lisesi'nde yapılan şeffaf odalarla, öğrencilerin ve öğrenci velilerinin idarecilere ulaşımını kolaylaştırmak ve idarecilerin öğrenciler ile diyaloglarının geliştirilmesi amaçlanıyor.
Okul Müdürü Yusuf Sitil, öğrencilerle aralarındaki duvarları kaldırarak; öğrenci, veli ve öğretmen ilişkisinin daha iyi olmasını istediklerini belirtip, yapılan uygulamadan öğrencilerin ve velilerin memnun olduğunu dile getirdi.
Okul Müdür Yardımcısı İbrahim Üryan Kutlu ise, idareci olarak hep kapısının açık olduğunu, öğrencilerin ve velilerin kendisine daha çok yaklaştığını ifade ederek, "Bu davranış şeffaflığın örneğidir. Bu şeffaflığı daha da pekiştirmek için bu yıl duvar yerine cam duvar yaptık. Bundan böyle öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımla eskisine göre daha iç içe, samimi olacağım. Artık okulumuzda, 'şeffaf oda, şeffaf idare' sloganına layık bir eğitim verilecek" dedi.
(AHM-SO-Y)

14.02.2013 11:27:49 TSI

Editör: Wan Haber