Türkiye Deplasmanlı Voleybol Bayanlar 3. Ligi D gurubunda mücadele eden Merinos Spor Bayan Voleybol takımı Diyarbakır deplasmanından galibiyetle döndü.
Diyarbakır Büyükşehir Belediye sporu kendi sahasında 3-0 mağlup eden Merinos'un Mavi Melekleri deplasman galibiyetlerine bir yenisini eklediler. Diyarbakır Ziya Gökalp Kapalı Spor salonunda Diyarbakır Büyükşehir Belediye sporla karşılaşan Merinos Bayan Voleybol takımı sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı. Diyarbakır Belediye spor, Merinos spor karşısında bir varlık gösteremedi. Maça üstün başlayan Merinos spor ilk seti 18-25 ikinci seti 20-25 ve üçüncü seti de 17-25 alarak üç puanla döndü. Bu sonuçla Merinos spor Bayan Voleybol takımı ligde üçüncü sıradaki yerini korudu.
Merinos Spor deplasmanda aldığı üç puanla en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını altıya çıkararak önemli bir avantaj elde etti. Önümüzdeki Hafta Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür Sporu kendi sahasında ağırlayacak olan Merinos Spor hazırlıklarına başladı.
Lig sonuna kadar tüm maçları alarak ligi ön sıralarda tamamlamayı hedeflediklerini belirten takım kaptanı Duygu Aksoy, "Önümüzdeki maçların tamamını alarak ligi ikinci sırada bitirmeyi hedefliyoruz. Takım arkadaşlarımızla uyumlu bir şekilde disiplinli çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Önümüzdeki hafta Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür Sporu kendi sahamızda ağırlayacağız. Seyircilerimizin de desteği ile maçı set vermeden kazanacağız. Moralimiz iyi. Bir sakatlığımız dışında tüm arkadaşlarımız maça hazır durumdadır. İlk yarıda kendi sahamızda Diyarbakır Belediye Sporu 3-1 yenmiştik. Ancak bu defa kendi sahalarında maçı 3-0 alarak önemli bir başarıya imza attık. Merinos Spor Gaziantep'in gururu olmaya devam edecektir" dedi.
(HD)

11.02.2013 12:24:56 TSI

Editör: Wan Haber