Yakutiye Spor Kulübü Başkanı Ferhat Mergan, Erzurum halkını Yakutiyespor'un hafta sonu oynayacağı Kalkanderespor maçına davet etti. Mergan, yüzde yüz Erzurum gençlerinden oluşan bu takımın yalnız bırakılmamasını istedi. Mergan, "Erzurum'dan futbolcu yetişmez anlayışını kıran bu takımın gençlerine sahip çıkmalıyız. Cumartesi günü BAL Ligi ikincisi Kalkandere ile oynayacağımız maça herkesi davet ediyorum" dedi.
Erzurum'un BAL Ligindeki temsilcisi Yakutiye Spor, Cumartesi günü oynayacağı Kalkandere Spor maçı için Erzurum halkını bekliyor. Araklı Spor ile başlayan galibiyet serisini deplasmanda Erzincanspor'la sürdüren Yakutiyespor Kalkandere'yi de geçerek puan farkını 4'e düşürmeyi hedefliyor. Yakutiyespor Başkanı Ferhat Mergan, Yakutiyespor'un U 13, 14, 15, 17, 19 ve BAL Ligi takımıyla Erzurum'un çocuklarının cevherini yansıttığını hatırlatarak "Yakutiyespor, 150 lisanslı sporcusuyla Erzurum'un malı. Madein Erzurum diyebiliriz. Bu çocuklar Erzurum'un çocukları, bugüne kadar halkımızdan yeterli desteği göremedik. Vatandaşlarımızdan Kazım Karabekir Stadyumuna gelerek bizi yalnız bırakmamasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Seyircinin futbolcunun motive olmasında, moral bulmasında önemli bir faktör olduğunu belirten Mergan, 12'inci adamı bekliyoruz. Oldukça keyifli maçlar oynuyoruz. Bu şehrin çocukları gerçekten harika maçlar çıkarıyorlar. Biz Yakutiyespor'un 12. Adam ile daha güzel sonuçlar alacağına inanıyoruz. Herkesi Cumartesi günü stada bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Yakutiyespor'un Kalkandere Spor ile Cumartesi günü oynayacağı maç saat 12.30 da başlıyor. Lig 2.si Kalkenderespor ile Yakutiyespor arasındaki puan farkı 7. Yakutiye, rakibini yenmeyi başarırsa fark 4'e düşecek.
(ERZ-AT-Y)

05.02.2013 13:04:51 TSI

Editör: Wan Haber