Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Mercedes-Benz Ege Kupası'nın şampiyonu 26 Ocak Cumartesi günü oynanacak karşılaşma ile belli olacak. Akhisar İlçe Stadı'nda oynanacak finalde U16 Milli Takımı ile Fransa karşılaşacak.
U16 Milli Takımı Teknik Direktörü Hakan Tecimer, bu yılki turnuvaya çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Grupta oynadığımız 3 maçta da çok olumlu bir futbol oynadık. Attığımız 7 gole karşılık hiç gol yemememiz ve tüm maçları kazanmamız da sevindirici" dedi.
Mercedes-Benz Ege Kupası'nda Türkiye ile Fransa'nın üst üste 4'üncü kez finalde karşılaşacağını hatırlatan Tecimer, "Son 3 finali kaybetmiştik. Artık bu kez şampiyonluk istiyoruz. En son 2008'de kazandığımız bu kupayı 5 yıl aradan sonra yeniden alacağımıza inanıyorum. Bunun için de Cumartesi günü tüm Akhisarlıları bizi desteklemeye bekliyoruz" diye konuştu.

ÜBEYD ADIYAMAN: "ŞAMPİYONLUĞU İSTİYORUZ"
Turnuvada şu ana kadar oynadığı 228 dakikada gol yemeyerek, U16 Milli Takımı'nın gol yemeden finale çıkmasında önemli bir payı bulunan kaleci Übeyd Adıyaman ise, başından beri çok iyi performans gösterdikleri Mercedes-Benz Ege Kupası'nın finalinde de başarılı olarak, kupayı kazanmak istediklerini söyledi.
Futbol yaşantısını Gençlerbirliği'nde sürdüren genç oyuncu, takımın hem saha içinde hem de saha dışındaki uyumunun en üst seviyede olmasının, pozitif sonuçları beraberinde getirdiğini ifade etti.
(BH-BH-S)

25.01.2013 14:14:26 TSI

Editör: Wan Haber