Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi'nin 2013 yılı bütçesi 45 milyon TL'lik ek ödenek ile birlikte 220 milyon TL'ye yükseldi.
Meram Belediye Meclisi'nin Şubat ayında aldığı kararla ek bütçenin kabul edildiğini belirten Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, "Belediyemizin 2013 yılında yapacağı yatırımlar, plan ve program dahilinde hareket edilerek ihale süreçleri ve inşaatlar hızlı bir şekilde devam etmektedir. Yeni yatırım ve projeler yıl içerisinde bitirilip Meram halkının hizmetine sunulacaktır. Amacımız; Meram'ın her yerine hizmetin götürülmesi ve ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarının artırılmasıdır. Meram için yapılan her kuruşluk yatırımın hemşehrilerimizin istifadesine sunulması noktasında büyük bir özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Ek bütçe ile birlikte 2013 yılı bütçemiz 220 milyon TL'ye çıkmıştır" dedi.
Ek bütçede en fazla pay 10 milyon 500 bin TL ile Plan ve Proje Müdürlüğü'ne ayrıldı. Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü de ek bütçeden en fazla pay alan müdürlükler arasında yer aldı.
(İP-Y)

19.02.2013 13:53:34 TSI

Editör: Wan Haber