Kırşehir Belediyesi tarafından yapılan şehirlerarası otobüs terminali temel atma törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, yüklenici firma ile girdiği pazarlıkta teslim süresini 1,5 ay geriye çekti.
Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali temel atma töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, "AK Parti olarak Türkiye'de bir çok hizmete Allah'ın izni ile imza atabilme şansı bulduk. Türkiye'de kronikleşmiş sorunlar çözüm yoluna girdi. 2002 yılı öncesine gittiğimizde, enflasyonla mücadele konusu vardı. Gelen tüm iktidarlar biz bu enflasyon sorununu çözeceğiz derlerdi. Ama sonuç alınamazdı. Şimdi o enflasyon canavarı kuzuya dönüştü. O canavar süt dökülmüş kediye döndü" dedi.
Türel, Başbakan Erdoğan'ın sadece Türkiye'de değil dünyada örnek alınan liderlerden bir tanesi olduğunu kaydederek, "Belediye Başkanlığı döneminde İstanbul'da oluşturduğu belediyecilik başarısı bugün bir Türkiye mucizesine dönüşmüş durumda. Başbakanın yaptığı belediyecilik anlayışından çok büyük örnekler alıyoruz. Belediyecilik insan yaşamını kolaylaştıran beceri sanatıdır. AK Partili belediye başkanlarımıza baktığımız da bu başarıyı görüyoruz" şeklinde konuştu.
Daha sonra inşaatın yüklenici firma yetkilisi Oğuz Altın'ı ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'yi yanına çağıran Menderes Türel, inşaatın teslim süresini geri çekmelerini rica etti.
30 Ekim 2013 olan teslim tarihini ilk aşamada 30 Eylül 2013'e çeken Türel, ardından 15 gün de kendisi için süre alarak 15 Eylül 2013'te teslim edilmesi konusunda anlaştı.
Daha sonra tüm protokol üyelerinin katılımı ile düğmeye basıldı ve temel atıldı.
(AEK-AÖ-Y)

13.01.2013 16:36:07 TSI

Editör: Wan Haber