ARTVİN - Özel Menderes İlköğretim Okulu'nun davetlisi olarak Artvin'e gelen Afacan Çocuk Tiyatro ekibi, gösterileriyle öğrencilere moral verdi.

Menderes Koleji'nin konferans salonunda etkinlik düzenleyen grup, ana sınıfından, 8. sınıfa kadar tüm öğrencilere gösteri yaptı. İzmir'den Artvin' e gelen Afacan Çocuk Tiyatro ekibi, Hacivat-Karagöz, kukla, meddah, pantomim ve illüzyon olmak üzere renkli bir program hazırladı.

Her öğrencinin seviyesine göre gösteri yapan ekip, öğrencilere moral verdi. Her gösteriyi ilgiyle izleyen öğrenciler, özellikle illüzyon gösterisine hayran kaldıklarını söyledi. Yoğun ders stresinden kurtarmak ve farklı bir gün yaşatmak amacı ile yapılan etkinlikte öğrenciler hem eğlendi hem de moral buldu.

Bu tür etkinliklerin öğrencileri olumlu motive ettiğini belirten Özel Menderes İlköğretim Okulu Müdürü Harun Var, "Özellikler ortaokul öğrencilerimiz de ders yoğunluklu bir stres zaman zaman yaşanıyor. Özellikle de 8. sınıf öğrencilerimizde daha fazla stres görülüyor. Öğrencilerimizin iyi bir moral depolamalarını sağlamak ve okulu daha bir eğlenceli hale getirmek için Afacan Çocuk Tiyatro ekibini okulumuza davet ettik. Bu tür faaliyetleri fırsat buldukça zaman zaman yapmayı planlıyoruz." dedi. CİHAN

Editör: Wan Haber