Kilis'e kısa süre önce atanan İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Bolat'a Memur-Sen Kilis İl Temsilciliği tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Memur-Sen İl Temsilcisi Bekir Şen, Genel Sekreter Bolat'a yeni görevinde başarılar diledi.
İlde geçmişte yaptıkları sendikal çalışmalar hakkında bilgi veren Şen, hem ilin hem de Türkiye'nin en güçlü, en örgütlü ve en büyük sendikası olduklarını, her zaman Hak'tan ve haklıdan yana tavır sergilediklerini söyledi. Şen, şuan gündemde olan kamuda başörtüsü sorununun ortadan kalkması için de Türkiye genelinde 10 milyon imza kampanyası başlattıklarını, bu rakama 14 Şubat itibariyle fazlasıyla ulaşıldığını ve yetkililere en kısa zamanda iletileceğini sözlerine ekledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Mustafa Bolat, sendikal ve sivil toplumcu anlayışın demokratik ve insanı önceleyen,bireyi temele alan,bireyin hak ve özgürlüklerini müdafaa eden bir minvalde mevcudiyetini devam ettirmesinin gerek Kilis gerekse de ülkemizi adına kazanım olduğunu dile getirdi.
Yapmış oldukları çalışmalarda sivil toplum kuruluşları ile de her zaman diyaloga açık olduklarının altını çizen Bolat çalışmalarında Memur-Sen ailesine başarılar diledi.
(MAD-MO-Y)

15.02.2013 12:24:16 TSI

Editör: Wan Haber