Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ile beraberindeki sendika başkanlarını misafir etti.
Sendikal hayata büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''İş barışının üst düzeyde bulunduğu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde hizmetlerimizde çalışanlarımızın payı çok büyüktür'' dedi.
Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu ile bağlı sendikaların Kocaeli şube başkanları, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çöpoğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu, çalışma hayatına yönelik gelişmelerle ilgili Başkan Karaosmanoğlu'na bilgi aktardı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan iş barışının beraberinde hizmetleri getirdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Büyükşehir personeli denildiği zaman akıllara; özveri, dayanışma, nezaket ve çalışkanlık gelmektedir. Bu güzel tablo hepimizin eseridir. Biz büyük bir hizmet kadrosuyuz. Her geçen gün hizmet kalitemiz yükseliyor. Çalışmalarımızda ekip ruhuyla hareket ediyoruz. Hizmetlerimizi halkımızdan aldığımız enerji ve çalışanlarımızın katkısıyla gerçekleştiriyoruz'' ifadesini kullandı.
(MA-MA)

06.01.2013 15:22:36 TSI

Editör: Wan Haber