Memur-Sen Aralık ayı İl Divan toplantısı yapıldı.
Ev sahipliğini Bayındır Memur-sen Kayseri İl Başkanlığının yaptığı toplantıya Memur-Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan, Eğitim Bir-sen, Bem Bir-Sen, Birlik Haber-Sen, Toç Bir-Sen, Enerji Bir-Sen, Bayındır Memur-Sen, Diyanet-Sen, Büro Memur-Sen Yönetim Kurulu üyeleri, Bayındır Memur-Sen iş yeri temsilcileri, üniversite temsilcileri, Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Ahmet İlhan ile Memur-Sen'e bağlı sendikaların yönetiminde bulunmuş eski il başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Bayındır Memur-sen şube başkanı Ragıp Akkurt, "Büyük Memur-Sen ailesinin kıymetli temsilcileri olan sizleri ağırlamak sendikamızı mutlu etmiştir. Hoş geldiniz şeref verdiniz. Aramızdaki bu güçlü bağı ve diyalogu artırarak devam ettirmeliyiz. Bu tatil günde davetimize katıldığınız için hepinizden Allah razı olsun." dedi.
Memur-sen il temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan, Türkiye'de Memur-Sen'in sendikacılığa yeni bir vizyon ve misyon getirdiğini belirterek çalışmalar hakkında kısa açıklamalarda bulundu.
Katılımın yoğun olduğu toplantıda, sendikaların şube başkanları 2012 yılında çalışanların karşılaştığı genel sorunlar ve alınan tedbirlerin genel değerlendirmesinin yanı sıra, 2013 yılında sendika olarak yapılası gereken çalışmalar hakkında görüşlerini açıkladılar.
Bir sonraki il divan toplantının Diyanet-Sen il başkanlığının organize etmesi kararı, iyi dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.
(SK)

19.12.2012 13:04:36 TSI

Editör: Wan Haber