Düzce Memur-Sen İl Başkanı Orhan Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarına bir yemek düzenledi. Memur-Sen'in çalışan gazetecileri de birer emekçi olarak kabul ettiğini söyleyen Kılıç, Gazeteciler Gününü kutladı.
Düzce Belediyesi Sosyal tesislerinde düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Memur-Sen Düzce il Temsilcisi Orhan Kılıç, "Yılın bir günü değil her günü, biz sizi hatırlıyoruz. Basın da bizim doğal emekçi grubumuzdan, sizin sıkıntılarınız memurların çektiği sıkıntılardan büyük, sizin içinizde yaşayan biri olarak bunun farkındayım. Zor bir görev, kamu görevi yapıyorsunuz, siz olmadan hiçbir toplum düzlüğe çıkamaz, siz olmadan şeffaflığı yakalayamayız. Sizin olduğunuz yerde birileri bu kadar rezilliği yapıyorsa sizin olmadığını yerde olabilecekleri tahmin edemiyorum. İnşallah hükümetler yerel basının özlük haklarının düzelmesini önemserler. Sizin derdinizi kendi derdimiz gibi algılayıp en uç noktaya götüreceğiz" dedi.
Yemeğe çalışan gazetecilerin yanı sıra Memur-Sen yönetiminden ise İl temsilcisi Orhan Kılıç, Eğitim Bir Sen Başkanı Ömer Faruk Çelebi, Toç Bir-Sen Düzce yöneticileri, Kültür Bir-Sen yöneticileri, Diyanet-Sen yöneticileri, Sağlık-Sen yöneticileri katıldı.
(AY-UU)

11.01.2013 12:40:15 TSI

Editör: Wan Haber