Aydın Doğan'ın kızlarının yönettiği Doğan medyayı artık Erdoğan Demirören'in kızı Meltem Demirören yönetecek. Peki kimdir Meltem Demirören eşi kim ve ne iş yapıyor? İşte Meltem Demirören hakkında merak edilenler; Erdoğan Demirören ve eşi Tülin Demirören'in tek kızları var o da Meltem Demirören. Erdoğan Demirören'in holdingte sağ kolu olan Meltem Demirören, Doğan medya grubu alınana kadar pek ön planda değildi.  Meltem Demirören'in eşinin ismi Kıvanç Oktay. Meltem Demirören Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

Aydın Doğan'ın kızlarının yönettiği Doğan medyayı artık Erdoğan Demirören'in kızı Meltem Demirören yönetecek. Peki kimdir Meltem Demirören eşi kim ve ne iş yapıyor? İşte Meltem Demirören hakkında merak edilenler;

Erdoğan Demirören ve eşi Tülin Demirören'in tek kızları var o da Meltem Demirören. Erdoğan Demirören'in holdingte sağ kolu olan Meltem Demirören, Doğan medya grubu alınana kadar pek ön planda değildi. 

Meltem Demirören'in eşinin ismi Kıvanç Oktay. Meltem Demirören Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

Fotoğrafta Erdoğan Demirören kızı Meltem Demirören ve damadı Kıvanç Oktay ile birlikte görülüyor. Meltem Demirören'in kocası Kıvanç Oktay, Beşiktaş camiasının yakından tanıdığı bir isim. Meltem Demirören'in ve eşinin çocukları yok. (İNTERNET HABER)

Editör: Wan Haber