Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarına yeni bir kurs daha ekleyerek bayanlara özel Plates Kursu açtıklarını söyledi.
Melikgazi Belediyesi Hizmet binası merkez kurs salonunda açılacak olan plates kursuna büyük bir talep bulunulduğunu, bu talebe istinaden bu kursu düzenlediklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç ''Melikgazi Belediyesi hizmet binasında yer alan bayanlara özel fitness salonunu yenilendi. Spor alet ve malzemeleri ile zenginleştirildi. Belediye olarak bayanlardan sürekli Plates çalışması ve kursu için talep olmaktaydı. Biz de belediye olarak MelMek bünyesinde böyle bir kurs açıyoruz. Bel ve boyun fıtığında Plates tedavisi, Kas hastalıklarında Plates Tedavisi, Hamile Kadınlara Plates dersi ve Doğal Zayıflama konularının işleneceği Plates Kursumuz önümüzdeki ay başlayacaktır'' dedi.
Plates kursu için daha detaylı bilgi almak isteyenlerin 207 22 01 ve 207 22 03 nolu telefonları arayabileceklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, kayıtların 30 Ocak 2013 günü sona ereceğini kaydetti.
(ZB-Y)

23.01.2013 16:18:44 TSI

Editör: Wan Haber