Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belediye çalışanlarına yönelik hizmet içi eğitim programı dahilinde ''Zaman ve Stres Yönetimi'' konulu seminerin Prof Dr. Ali Kaya tarafından verildiğini söyledi.
Etkin ve verimli bir hizmet sunulabilmesi amacı ile Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Kaya tarafından "Zaman ve stres yönetimi" konulu seminer verildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi çalışanlarımızın daha bilgili, bilinçli ve tecrübeli birer kamu görevlisi olabilmeleri için belirli aralıklarla hizmet içi eğitim seminerleri düzenliyoruz. Bugünkü konu özellikle vatandaşlarla direkt muhatap olan birimler için çok önemli olan stres ile zaman yönetimi idi. Soru cevap şeklinde verilen seminer de katılımcılar Prof.Dr. Ali Kaya Bey'in slayt sunumu ile bilgilendirildi. Hem çalışanlar hem de sunan açısından son derece zevkli ve esprili bir ortamda seminer sonuçlandı" dedi.
Bütün belediye çalışanlarına yönelik olan hizmet içi eğitim semineri sonrası katılımcılara birer sertifika verileceğini ifade eden Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) işbirliği içerisinde gerçekleştirilen seminerler dizisinin devam edeceğini kaydetti.
Başkanı Memduh Büyükkılıç öncelikle böyle bir proje ile Melikgazi Belediye çalışanlarına yönelik düzenlenen seminer için Orta Anadolu kalkınma Ajansına ve bir takım ruhu ile seminere ilgiyi artıran konuşmacı Prof. Dr. Ali Kaya'ya teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
(ZB-Y)

16.02.2013 14:10:39 TSI

Editör: Wan Haber