Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi bünyesinde yer alan birimlerde çalışanlara yönelik spor karşılaşmaları düzenlediklerini söyledi.
Büyükkılıç yaptığı açıklamada, 2012 yılında çok amaçlı ve büyük ölçekli yatırım ve hizmetlerde emeği geçenlerin yorgunluklarını, streslerini atmalarını sağlamak için bir bakıma hizmet içi motivasyon düzenlediklerini belirtti. Büyükkılıç açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
''Yoğun iş programında çalışanların bir nebze de olsa eğlenmelerine yardımcı olmak, birbirleri ile spor karşılaşmaları yaparak stres atmalarını sağlamak amacı ile uzun süren bu kış akşamları belli etkinlikler düzenliyoruz. İlk olarak belediyemizin Makine İkmal, İmar, Planlama ile Temizlik Atölyesi çalışlarının katıldığı bir toplantı yaptık. Danışmentgazi Sosyal ve Spor Tesislerinde yapılan bu toplantı ile çalışanlarımız hem eğlendiler hem de spor yaptılar. Birim çalışanları önce belediyemizin meşhur ikramı olan aşurelerden yedi. Sonra ise bir kısmı yüzme havuzunda, bir kısmı voleybol, bir kısmı da basketbol oynayarak eğlendiler. Bu tür etkinliklerin hem bireylerin daha iyi tanışması hem birimler arasında kaynaşma hem de genel çalışma temposunu yükseltme açısından büyük faydası olmaktadır.''
Motivasyon toplantısına katılan belediye çalışanları ile sohbet eden ve yarışlara katılan Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin örnek ve referans belediye olmasında çalışanların birbirleri ile olan dostluk ve arkadaşlık ilişkilerin büyük etkisi olduğunu ve birimler arasında uyumun çalışmalara ivme kazandırdığını kaydetti.
Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye bünyesinde yer alan birimlerin iştirak edeceği bu tür eğlence ve spor etkinliklerin devam ettirileceğini de sözlerine ekledi.
(ZB)

26.12.2012 14:16:48 TSI

Editör: Wan Haber