Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2013 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar için yatırımcı birimler arasında koordinasyon ve işbirliği amacı ile yatırım planlama toplantısı yapıldığını söyledi
Melikgazi İlçesinin büyük bir gelişme ve büyüme gösterdiğini yeni yerleşim alanlarının ilçeye kazandırıldığını Kayseri merkez nüfusunun yüzde 50'sine hizmet verdiğini bu neden ile yatırımlarda bu gelişmeye paralel olarak artış olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "2013 yılı Melikgazi Belediyesi için yine yatırımlar zincirinin bir devamı olacaktır. Bu toplantı da yatırım sıralaması, ihale tarihleri ve bütçe planlaması yapıldı. Sonuç itibari ile birimler arasında uyum ve koordinasyon sağlanarak yatırım ve hizmetlere start verildi.2013 yılı için 320 bin ton asfalt hedefledik " dedi.
2013 yılı bütçesinin 225 milyon TL olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye olarak ilk etapta 7 bin ton asfalt bitümü, 400 bin ton mıcır, 5 kapalı spor salonu ile 116 dairelik sosyal konut için ihale açıldığını, bu yatırım ve hizmet zincirinin ilk halkası olan ihalelerin devamının geleceğini kaydetti.
Başkan Memduh Büyükkılıç, yatırım ve hizmetleri bir bütün olarak ele aldıklarını ve ilçeye eşit olarak paylaştırdıklarını, bu açıdan bir bütün olarak gelişmeye ve büyümeye imkân tanıdıklarını sözlerine ekledi.
(AÖ-Y)

13.02.2013 13:38:15 TSI

Editör: Wan Haber