Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belediye çalışanlarına yönelik Uzman Eğitimci tarafından 'Melikgazi Hizmet İçin Çalışıyor ' başlığında hizmet içi eğitimi semineri verildiğini söyledi.
Belediye çalışanların daha verimli, etkili ve ekip ruhu içerisinde çalışmalarına katkı sağlayacak daha doğrusu çalışmalarına şevk ve heyecan katacak olan bu tür seminerlere önem verdiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi olarak yeni çıkan yasa ve yönetmelikler konusunda personelimize bilgilendirici seminerler veriyoruz. Ayrıca çalışanlarımıza bu hafta başlatılan grup çalışmasına yönelik Etkili iletişim, Empati İletişimi, Beden Dili, Ekip Ruhu-takım çalışması ve Zaman Yönetimi-Stres yönetimi gibi konuları içeren seminerler de düzenliyoruz. Konunun uzmanları tarafından verilen bu seminerler ile çalışanlarımızı bir bakıma motive etmekte, daha verimli çalışmalarına katkı sağlamaktayız" dedi.
Bütün belediye çalışanlara verilen hizmet içi seminer de çalışanların 2 gruba ayrıldığını ve her grup için 5 gün seminer verileceğini ifade eden Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 5 gün süren seminer de her gün bir konu işlendiğini dolayısı ile 5 günde 5 konu olarak seminerin tamamlanacağını kaydetti.
Başkanı Memduh Büyükkılıç örnek ve referans belediyeciğin temelinde çalışanların konusunda bilgili, bilinçli ve takım ruhu içerisinde ben değil biz ilkesi bulunduğunu ifade etti.
(ZB-Y)

12.02.2013 12:11:03 TSI

Editör: Wan Haber