Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi bünyesinde yer alan birimlerde çalışanlara yönelik spor karşılaşmaları, dostluk basketbol, voleybol ve yüzme yarışmaların devam ettiğini, bu hafta ise belediyede çalışan bayanların bir araya gelerek hem sohbet ettiklerini hem de spor yaparak stres attıklarını söyledi.
Büyükkılıç, etkinliğe belediyede çalışan bayanlar ile müdür ve şef düzeyindeki yönetici eşlerinin katıldığını Bayanlar Sohbet ve Spor Bulaşmasının Danışmentgazi Sosyal ve Spor Tesislerinde gerçekleştirildiğini belirterek, "Çalışanların bir nebze de olsa eğlenmelerine yardımcı olmak, birbirleri ile spor karşılaşmaları yaparak stres atmalarını sağlamak amacı ile bir dizi etkinlik düzenledik. Geçen Hafta Makine ikmal, İmar ve Planlama servisinde çalışanların katıldığı sosyal etkinlik düzenlemiştik. Bu hafta ise belediyemizde görev yapan bayan çalışanları bir araya getirdik. Belediyemiz bünyesinde özel şirket çalışanları dâhil 62 bayan personel istihdam edilmektedir. Bayan çalışanlarımız Danışmentgazi Sosyal ve Spor tesislerinde yapılan bu toplantı ile hem eğlendiler hem de spor yaptılar. Birim çalışanları önce belediyemizin meşhur aşure ikramında bulunuldu. Sonra ise bir kısmı yüzme havuzunda, bir kısmı voleybol, bir kısmı da basketbol oynayarak eğlendiler. Bu tür etkinlikler ile hem farklı birim ve tesislerde çalışanlar tanışmakta hem birimler arasında kaynaşma hem de genel çalışma temposunu yükseltme açısından büyük faydası olmaktadır" dedi.
Motivasyon toplantısına eşi Necmiye Büyükkılıç ile birlikte katılan ve belediye çalışanları ile bir süre sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin örnek ve referans belediye olmasında çalışanların birbirleri ile olan dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinin büyük etkisi olduğunu ve birimler arasında uyumun çalışmalara ivme kazandırdığını kaydetti.
Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye bünyesinde yer alan birimlerin iştirak edeceği bu tür eğlence ve spor etkinliklerinin ayda bir kez tekrarlanacağını sözlerine ekledi.
(ZB-Y)

05.01.2013 16:20:56 TSI

Editör: Wan Haber