Kayseri Erbosan Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Mehtap Erol ve Yönetim Kurulu Üyeleri Handan Şeker, Zehra Kırtaş, Elmas Şimşek, Şerife Erden ile Okul Müdür Yardımcısı Erkan Çiçek, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a nezaket ziyaretinde bulunarak, belediyenin eğitim ve öğretim için yapmış olduğu yatırımları yakından takip ettiklerini söylediler.
Melikgazi Belediyesi olarak eğitime yapılan yatırım ve hizmetlerin bu konuya verilmiş olan önemin bir ifadesi olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi olarak okulların bahçe düzenlemesi ile işe başladık. Şu anda ise iki okulun inşaatını tamamlayarak eğitimin hizmetine sunduk. Anbar bölgemizde bir anaokulu inşa ettik.İki okulun yapımı ise devam ediyor. Ayrıca ilçe sınırları içerisinde tüm okulların bahçe ve çevre düzenleme çalışması yaptık. Spor alanlarını yeniledik. Öğretmen odalarını düzenliyoruz. Tiyatro ve konferans salonlarını yeniliyoruz. Öğrencilerimize güzel ve sağlıklı mekânlar sunarken onların eğitimlerine katkı derslerine takviye olması amacı ile matematik, fen, İngilizce, sosyal bilgiler gibi temel dersler için kurslar düzenliyoruz" dedi.
Kayseri Erbosan Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Mehtap Erol ve üyeler Handan Şeker, Zehra Kırtaş, Elmas Şimşek, Şerife Erden ile Okul Müdür Yardımcısı Erkan Çiçek, Melikgazi Belediyesi ile ortak çalışma yaparak, özellikle tiyatro, folklor, ebru kurslarının okullarında açılmasını istediklerini kaydettiler.
Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisince yapılan etkinlik ve organizasyonlarda amaçlarının katılımcı bir kamuoyu oluşturmak olduğunu bu nedeni ile işbirliği ve ortak çalışmalara açık olduklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Erbosan Ortaokulu öğrencilerinin de katılımları ile bir dizi sağlık ve eğitim seminerleri düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.
(AÖ-Y)

14.01.2013 14:16:56 TSI

Editör: Wan Haber