Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu soğuk ve kış aylarında her yerin beyaz olduğu mevsimde Melikgazi Belediyesi olarak ilkbahar dönemi bahçe ve park düzenleme çalışmalarına şimdiden başlanıldığını söyledi.
İlçe sınırları içerisinde yer alan park, bahçe, kavşak ve çiçek havuzlarına ekilmek üzere ilk etapta 100 bin adet mevsimlik çiçek fidesi alınacağını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç " Melikgazi Belediyesi olarak yapılan planlama ile 2013 yılı ilkbahar döneminde park ve bahçelere ekilecek olan mevsimlik çiçek fidelerinin alımı için ihale yapıyoruz. Ayrıca yeni yapılacak parklar içinde 3 ayrı cins çim tohumu da alacağız. Melikgazi her zaman olduğu gibi ilkbaharı renklere bezenmiş bir çevrede karşılayacak" dedi.
Karışık Menekşe, Mine Verbena, Cam Güzeli, Alev Çiçeği, Begonya, Pervane, Vapur Dumanı, Petunya, Tagates, Kedi Tırnağı ve Mozaik Beyaz gibi toplam 16 ayrı mevsimlik çiçek fidesi ile ilçenin çiçek bahçesine dönüşeceğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, ihalenin 19 Şubat 2013 günü saat 11.00 'da Encümen Salonunda yapılacağını kaydetti.
Başkan Memduh Büyükkılıç, ihale ile ilgili daha fazla bilgi ile idari şartnamesinin Melikgazi Belediyesi'nin WEB sayfasında yayınlandığını kaydetti.
(AÖ-Y)

13.02.2013 14:49:59 TSI

Editör: Wan Haber