Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi B grubunda mücadele eden Melikgazi Belediyespor, hafta sonu kendi evinde ağırladığı, T.V.F Lisesi takımını zorda olsa 3-2 yenerek, rakibinden rövanşı almış oldu.
Atatürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan temsilcimiz rakibi karşısında ilk iki seti kazanarak bir anda 2-0 öne geçti. Üçüncü ve dördüncü setlerde,2-0 önde olmanın rehavetine kapılan siyah beyazlılar bu setleri rakibine vererek bir anda skoru 2-2 getirdiler.Ancak tay brek setinde toparlanan temsilcimiz bu seti 15-13 kazanarak salondan galibiyet ile ayrılma başarısını gösterdi.
Melikgazi Belediyespor bu galibiyet ile 11 maçta topladığı 12 puan ile 12 takımın bulunduğu ligde 8. Sırada yer alıyor.
Antrenör Fuat Kalay " İlk olarak bu galibiyeti yeni başkanımız ve yönetime armağan ediyoruz. Ligin ilk yarısında çok şansız şekilde puanlar kaybettik. Oldukça genç bir takım olmamız ve adaptasyon sorunu bizim alabileceğim puanları alamamamızda çok büyük bir etken oldu. Ayrıca orta oyuncumuz Umut Yıldırım'ın da sakat olması bizi etkiledi. Ancak son beş haftadır mücadelemiz en üst seviyede.Uyum sorunumuz bitti,Umut'un iyileşip takıma katılması aldığımız galibiyetlerde büyük pay sahibi olduğunun bir göstergesidir. İlk dört şansımız devam ediyor. Bu grupta her takım her takımı yenebiliyor. Son maça kadar mücadele devam edecek."dedi.
Kulüp Başkanı Serdar Öztürk' de yaptığı açıklamada "Bütün teknik ekip ve oyuncularımızı kutluyorum. Çok anlamlı bir galibiyet ile bizlere hayırlı olsun dediler.Bu galibiyetlerin sezon sonuna kadar devam etmesi en büyük arzumuz.Oyuncularımız bu müsabakadaki gibi oynadıkları taktirde ilk dört hedefimize çok rahat ulaşabiliriz diye ümit ediyorum."dedi.
(AÖ-Y)

14.01.2013 16:54:40 TSI

Editör: Wan Haber