Melikgazi Belediyespor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Yapılan kongrede başkanlığa Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk getirildi.
Belediye Meclis salonunda yapılan kongreye üyeler yoğun ilgi gösterdi. Gündem maddelerinin okunmasının ardından yapılan divan heyeti seçiminde Arif Bakırtaş Divan Başkanlığına, Mustafa Yapan ve Mustafa Türkmen katip üyeliklere seçildi.
Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından yeni yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeliklerinin seçimine geçildi.
Yapılan oylama sonucunda Melikgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk oybirliği ile Melikgazi Belediyespor Kulübünün yeni başkanı seçildi. Yönetim kurulu ise Hayati Karaaslan, Ahmet Yalçın, Mustafa Yapan, Haşmet Vahit Öztürk, Cenani Ayaydın ve Yücel Erbay'dan oluştu.
Yapılan genel kurulun ardından Kulüp Başkanlığına seçilen Serdar Öztürk, "Bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra Melikgazi Belediyespor Kulübünün gerek şehrimizde gerekse ülke sporunda söz sahibi olabilmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz."dedi.
Melikgazi Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç'da genel kurul ile ilgili yaptığı değerlendirmede; Yeni Kulüp Başkanımız ve yönetimini tebrik ediyorum. Sporu ve sporcuyu sevdiren bir belediye olma yönündü çalışmalar yapıyoruz. Amacımız salon sporlarını daha ön plana çıkartmak, özürlü kardeşlerimizin spor çalışmalarına destek vermek, kısacası sporun her alanında bizde varız demek istiyoruz. Takımlarımız gerek A takı gerekse alt yapılarda gerek şehrimizde gerekse ülkemizde birçok başarılara imza atarak madalyalar kazanıyorlar. Bu başarılarda bizim onlara olan desteğimizin artmasına vesile oluyor. Kayseri bir spor şehri olma yönündü de emin adımlarla ilerliyor. Şimdiden sporseverlere bir müjde olması açısından gerek Belsin gerekse İldem tarafına çok amaçlı içerisinde yüzme havuzu da olan spor komplekslerinin yapılacağını müjdeliyorum. Melikgazi açısında 2013 yılı sporun ve sporcuların bir yılı olacaktır" dedi.
(AÖ-Y)

11.01.2013 16:18:30 TSI

Editör: Wan Haber