Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 81 mahallesi ile Kayseri'nin yarısına hizmet verdiklerini, bu hizmeti verirken de mahalle muhtarları ile her zaman istişare ve koordinasyon içerisinde olduklarını söyledi.
İlçe sınırları içerisinde bulunan 81 mahallenin 65' inde muhtar evi bulunduğunu diğer muhtarlıkların kendi işyerlerinde görev icra ettiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç " Melikgazi Belediyesi olarak yapılan planlama ile 2013 yılı ilkbahar döneminde ihaleler başladı. Buna göre Hisarcık İbrahim Tennuri Mahallesi ile eski adı Keçitepesi bugünkü adı Yenimahalle olan semtlerimizde iki ayrı muhtarlık evi yaptırılacaktır. Muhtarlar belediyelerin semtlerdeki gönüllü elçileridir. Çünkü Mahalleyi en iyi onlar bilmektedirler. Halkın dilek ve şikayetlerini yakından takip edebilmektedirler. " dedi.
2 adet muhtarlık ofisi yapılması işinin 4734 sayılı kamu ihale kanununun 19.maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edileceğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, ihalenin 21 Şubat 2013 günü saat 14.00 'de Encümen Salonunda yapılacağını kaydetti.
Başkan Memduh Büyükkılıç, ihale ile ilgili daha fazla bilgi ile idari şartnamesinin Melikgazi Belediyesi'nin WEB sayfasında yayınlandığını kaydetti
(AÖ-Y)

14.02.2013 15:11:58 TSI

Editör: Wan Haber