Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Mehmetçik Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Ahmet Beyazıt Adalıer'le görüştü. Adalıer, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'dan teknik ve proje desteği istedi.
Yavru vatan Kıbrıs'taki kardeş belediye olan Mehmetçik Belediyesi'ni ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak kardeşlik ilişkilerini her geçen gün geliştirdikleri Mehmetçik Belediyesi'ne her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti. Mehmetçik Belediyesi ile ilişkilerin arttığının altını çizen Dündar, kardeş belediyeye teknik ve proje bazında destek vereceklerini söyledi. Başkan Dündar, belediye olarak bilgi ve tecrübelerini kardeş Mehmetçik Belediyesi ile paylaşarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını kaydetti.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Mehmetçik Belediye Başkanı Ahmet Beyazıt Adalıer de Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Osmangazi Belediyesi ile sürdürdükleri ilişkilerden büyük memnuniyet duyduklarını anlatan Adalıer, "Osmangazi Belediyesi'nin çalışmalarını örnek alıyoruz. Projelerini dikkatle takip ediyoruz. Mehmetçik Belediyesi olarak yapacağımız çalışmalarda Osmangazi Belediyesi'nin desteğini istiyoruz. Özellikle teknik ve proje bazında sayın Başkanımız Mustafa Dündar'dan destek istiyoruz" dedi.
Başkan Dündar, Mehmetçik Belediye Başkanı Ahmet Beyazıt Adalıer ve Mehmetçik Muharip Gaziler Derneği Üyelerini Osman Gazi'yi Anma ve Fetih Şenlikleri'ne davet etti.
(MŞ)

16.01.2013 16:40:45 TSI

Editör: Wan Haber