Ziraat Türkiye Kupası'nda geçtiğimiz hafta Pazar günü Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan 1461 Trabzon-Fenerbahçe maçının ardından sarı-lacivertli futbolcu Mehmet Topal'ın hakem odasına giderek formasını verdiği iddia edildi. Konuyla ilgili soyunma odası görüntüleri ortaya çıktı.
Fenerbahçeli oyuncuların, attığı bir tweet sebebiyle 1461 Trabzon'un genç futbolcusu Göksu'nun elini sıkmamasıyla başlayan gerginlik, maçta çıkan olaylarla ayyuka çıkmıştı. Sahaya atılan yabancı maddeler ve çıkan olaylar nedeniyle sık sık duran maç 1461 Trabzon'a para cezası ve 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmesine sebep olmuştu.
Tüm bunların ardından bir internet sitesinde, maç sonrası Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'ın hakem odasına giderek formasını hakemlerden birine verdiğini iddia etti. Konuyla ilgili soyunma odası koridorlarının güvenlik kamerası görüntülerini yayınladı. Görüntülerde Topal'ın elinde formayla hakem odasına doğru gelişi, sonra da forma olmadan odadan çıkışı görülüyor.
Sarı-lacivertlilerin 2-0 üstünlüğüyle biten karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetmiş, yardımcılıklarını Muhittin Gürses, Mehmet Cem Hanoğlu ve Ali Palabıyık yapmıştı.
Öte yandan geçmişte hakem Ali Aydın, Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür'ün formasını maçtan sonra aldığı için tepkilerin hedefi olmuştu.
(GÖK-ÖS-BH-RFK-S)

19.01.2013 14:21:50 TSI

Editör: Wan Haber