Kayseri'nin tanınmış genç İş adamlarından Mehmet Çiftçi ile Şaheste Hatipoğlu, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Genç çiftin nikahlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki kıydı. Nikah cüzdanlarını vermek ise TBMM Başkanvekili Sadık Yakut'a düştü. Yakut, çiçeği burnunda çifte Başbakan Erdoğan gibi 3 değil 4 çocuk tavsiyesinde bulundu. Düğünde ünlü sanatçı Mustafa Ceceli'de konser verdi
Erciyes Tv Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Çiftçi'nin oğlu Mehmet ile Şaheste çiftinin düğün törenine TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Vali Şerif Yılmaz, Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Müsiad Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kaytv Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriye Ergüneş, Kay TV Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya, Erciyes Tv Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Yerli, EHaber Genel Yayın Yönetmeni Hamdi Altuntaş, Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, AK Parti İl ve İlçe yöneticileri, Belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri ve sanayici iş adamları katıldı.
Alkışlar eşliğinde salona giren genç çiftin Nikahlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki kıydı. Özhaseki, nikah öncesinde Mehmet ve Şaheste çiftine 4 maddeden oluşan nasihatta bulundu. Özhaseki, "Sevgili gençler sizler şimdi hassas bir yolun başındasınız. Bu yol mutluluk, huzur yolu. Allah Mutluluğunuzu daim etsin. Ama unutmayın ki bu yolunda kurnaları var ve bunlara uyacaksınız. 1. Kural, senden oldu deyip suçu karşı tarafa atmak yok. 2. kural, birbirinize zaman zaman ufak tefek hediyeler alın ve birbirinize güzel sözler söylemekten çekinmeyin. 3. kural, Anne ve babalarınıza hürmette kusur etmeyin ki yavrularınızda sizlere hürmet etsin. 4. Kural olarak nasıl ederseniz edin geçimin yolunu bulun" dedi.
(AÖ-Y)

18.02.2013 17:02:50 TSI

Editör: Wan Haber