AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı’nın organize ettiği 9. Bölge Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı, 11 Mayıs Cumartesi günü Van’da yapılacak. Saat 11.00’de başlayacak toplantıya; Van, Muş, Bitlis, Batman, Siirt, Şırnak ve Hakkari ile ilçelerinin; ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarının siyasi ve hukuki işler başkanları katılacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin tarafından toplantının açılış konuşmasının yapılmasının ardından AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar tarafından “Darbeler ve Demokrasi” konulu bir konuşma yapılacak.


Öğle arasından sonra ise, saat 13.30’da AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Amasya Milletvekili Prof. Dr. Naci Bostancı “Demokratikleşme ve Çözüm Süreci” konusunu anlatacak. Saat 14.30’da ise yine AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Prof. Dr. Yasin Aktay “Türk Dış Politikasında Yeni Dinamikler” konusunda konuşacak.


Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı tarafından 9.’su Van’da düzenlenen Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı, saat 15.30’da AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in “Yeni Anayasa Çalışmaları” konusunda yapacağı konuşma ile son bulacak.

Editör: Wan Haber