Mehmet Ali Birand'ın tedavisinin sürdüğü hastane, ziyaretçi akınına uğradı. Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar, "Durumu şuan kritik ama beyin ölümü gerçekleşmedi. Herkesin duasını bekliyoruz" dedi.
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, iş adamı Rahmi Koç ile gazeteciler Ertuğrul Özkök ve Ali Kırca'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda insan, Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'ne gelerek Birand'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Birand'ın durumuna ilişkin hastane önünde basın mensuplarına açıklama yapan Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar, "Durumu şuan kritik ama beyin ölümü gerçekleşmedi. Herkesin duasını bekliyoruz" dedi.
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise, Mehmet Ali Birand'ın oğluyla görüşme imkanı bulduğunu ifade ederek, "Şu anda hayatta. Kendisine Allah'tan şifalar diliyorum. İnşallah çok sevdiği ve sunduğu haberlerle bizi ekrana bağlayan Birand, ekrana döner" dedi.
Yıldırım Demirören de, "Şu anda yoğun bakımda ve hayatta. Tüm basın camiası ve herkese geçmiş olsun diyorum. İnşallah kendisinden sevindirici ve mutlu haberler alacağız" diye konuştu.
(EY-ÇK-OK-Y)

17.01.2013 13:35:38 TSI

Editör: Wan Haber