Bursa'nın Yıldırım Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne yaptığı mahalle konağını hizmete açtı.
Hafta sonu başta Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin olmak üzere, Ak Parti Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Mustafa Öztürk , Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Türkiye Muhtarlar Derneği Genle Başkanı Bekir Kahyaoğlu, Yıldırım Dernek Başkanı Ahmet Şener, Ak Parti Eski Milletvekilleri'nden Şevket Orhan, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve vatandaşların katıldığı törenle hizmete giren Mehmet Akif Ersoy Mahalle Konağı'nın açılışı gerçekleştirildi.
Yıldırım Belediyesi Erguvan Halk Dansları ekibinin gösterisi ile başlayan mahalle konağı açılış töreni, konuşmalarla devam etti.
Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Yıldırım'ın her hizmetin en güzeline layık bir ilçe olduğunu belirterek, "Göreve geldiğimiz günden bu güne ilçemize kazandırmış olduğumuz hizmetlerle, çıtamızı daha da yükselttik. Amacımız daha modern daha çağdaş hizmetle donatılmış bir Yıldırım'da, vatandaşlarımızı yaşatmak. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz mahalle konağımız da, Davutkadı Mahallesi'nde bulunan Fesleğen Parkı da Yıldırımlılara hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Açılış konuşmalarının ardından mahalle konağının kurdelesini kesen Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve diğer katılımcılar, Mehmet Akif Ersoy Mahalle Konağını da gezdiler.
Mahalle Konağının açılışının ardından Davutkadı Mahalle'sine geçen Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve beraberindeki heyet, Fesleğen Parkı'nı da hizmete açtı.
(BT-MA)

30.12.2012 16:54:20 TSI

Editör: Wan Haber