Medicana Samsun Hastanesi kurumsal anlaşmalarına hız kesmeden devam ederken, Kamu-Sen ve Eğitim-Sen Samsun şubeleriyle anlaşma imzaladı.
Sağlık protokolü, Medicana Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan, Kamu-Sen ve Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Levent Kuruoğlu arasında imzalandı.
Protokole göre, Medicana Samsun Hastanesi ve Kamu-Sen, Eğitim-Sen Samsun şubeleri arasında, tüm çalışanlar, çalışanların bakmakla yükümlü olduğu birinci dereceden aile bireylerinin yararlanabileceği, kapsamlı bir sağlık hizmeti anlaşması yapıldı.Sağlık hizmeti anlaşması kapsamında, Kamu-Sen ve Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen,Türk Sağlık-Sen,Türk Büro-Sen,Türk Yerel Hizmet-Sen,Türk Diyanet Vakıf-Sen,Türk Tarım Orman-Sen,Türk Haber-Sen,Türk Enerji-Sen,Türk İmar-Sen,Türk Ulaşım-Sen,Türk Kültür Sanat-Sen,Türk EmekliSen, Kıbrıs Türk Memur-Sen Samsun Şubesi mensupları ve bakmakla yükümlü oldukları birinci dereceden aile bireyleri, Samsun ve Karadeniz bölgesinin en büyük hastane yatırımlarından Medicana Sağlık Grubu'nun kaliteli sağlık hizmetiyle buluşuyor.
Medicana Samsun Hastanesi başhekimi Dr. Ferhat Günaydın'ın da bulunduğu imza töreninde ,yapılan protokol kapsamında bilgi veren Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan, "Medicana Samsun Hastanesi olarak yapmış olduğumuz kurumsal anlaşmaları çok önemsiyoruz. Hastanemizde vermiş olduğumuz hizmetlerin geniş kesimlerce kabul görmesi ve Samsun halkının teveccühünü kazanmış olmak bizleri onurlandırıyor. Bu gün Medicana Samsun Hastanesi, Medicana Sağlık Grubunun Karadeniz ve bölge ülkelere açılan kapısıdır. Hastanemiz uluslararası standartlarda sunmuş olduğu sağlık hizmetini, koruyucu ve bilgilendirici sağlık hizmetlerini, uygun ekonomik koşullarla sunmaktadır.Kamu-Sen ve Eğitim-Sen Samsun Şubesi ile yapmış olduğumuz bu protokol bizleri oldukça memnun etmiştir. Şube başkanımıza ve mensuplarımıza Hastanemiz hizmetlerinden yararlanabilecekleri bu protokol çerçevesinde hayırlı olması dileklerimi de iletmek istiyorum.Hastanemiz, dahili ve cerrahi alanlarda kaliteli sağlık hizmetini Samsun bölge ve çevre ülke insanıyla buluşturmuştur. Gerçekleştirmiş olduğumuz protokoller çerçevesinde hizmetlerimizi daha geniş kitlelere sunma hedef ve arzusundayız.
Hastanemiz Samsun ve bölgenin en kapsamlı özel sağlık yatırımı. Bu özelliği Medicana Samsun Hastanesi'nin bölgede lider sağlık kuruluşu olma sürecini güçlendirmektedir. Bu doğrultuda hizmetlerine devam eden hastanemiz, yapmış olduğu kurumsal sağlık hizmet anlaşmalarına her gün bir yenisini ekleyecektir" diye konuştu.
(MAY-ÖK-Y)

20.01.2013 17:08:52 TSI

Editör: Wan Haber