Medical Park Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. maçında deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına 8 eksik oyuncusuyla devam ediyor. Teknik direktör Özdilek, "Eskişehir'den alacağımız puan yada puanlar bizi yarı finale taşır" dedi.
Medical Park Antalyaspor Ziraat Türkiye Kupası B. Grubu 4. maçında deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri'nde devam ediyor.
Teknik Direktör Mehmet Özdilek, yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlıkları bulunan Tita, Isaac katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Emre Güngör, Ömer Şişmanoğlu, Pedro, İbrahim Dağaşan koşu yaptı. Hafif sakatlığı bulunan Koray ve gribal enfeksiyona yakalan Ali Tandoğan'ın Eskişehirspor kadrosunda yer alacağı diğer 6 futbolcunun kadroda yer almayacağı öğrenildi.
Diğer futbolcular ise salonda, 'Life Kinetic' çalışması yaptı.
Haftalık değerlendirmede bulunan Özdilek, açıklamaların kaybettikleri Gençlerbirliği maçının değerlendirmesi ile başladı. Gençlerbirliği karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını hatırlatan Özdilek, "Biz evimizde kolay kaybetmeyen bir takımdık. Gençlerbirliği maçını da kazanmak istiyorduk. Ligin zor bir lig olduğunu biliyoruz. İlk 45 dakika istediğimiz oyunu oynayamadık. Bunları bahane olarak sunmak istemiyorum. Mazeret uydurmak çok, kendi adımıza doğruları yapamadık. İkinci 45 dakika daha iyiydik. Rakibi kendi sahasına hapsettik. İlk 4 dakikada gelen 2 gol bizi şok etti. Maçın kırılma noktalarını lehimize çeviremedik. Rakip 5 atağında 5 gol buldu. 6. atakları yok. Rakibin bu atakların hep gol bulması ne kadar talih ise bizim içinse talihsizlikti" diye konuştu.
12 günde 4 maç oynadıklarını kaydeden Özdilek, "Bugün itibariyle 8 oyuncumuzda sıkıntı var. Emre, Tita, Pedro, Ömer, Isaac, İbrahim,Koray ve Ali Tandoğan kadroda ciddi bir sıkıntımız var. İki günde bir maç oynuyoruz. Çok fazla rotasyon yapmadan aynı oyuncular ile yola devam edeceğiz. Bu oyunculardan başka, oyuncu yok gibi görünüyor. Koray'ın hafif sakatlığı var, Ali Tandoğan'ın hastalığı var. Ama yapacak bir şey yok, sonuna kadar bu mücadelenin içinde olacağız. Ocak ayının sonuna kadar kadro sıkıntımız devam edecek gibi görünüyor" dedi.
Çok sıkıştırılmış bir periyotta maçlar oynadıklarını işaret eden Özdilek, "Çok sıkıştırılmış bir periyot var. Hem kupa hem lig bizi sıkıntıya sokuyor ama bu maçlar oynanmak zorunda" şeklinde konuştu.
Ligin ortaları olduğunu ve bu maçları tolare edebileceklerini söyleyen Özdilek, " Şuan bizim için lig ikinci planda bütün gücümüzü kupadaki Eskişehirspor maçına çevirdik. Eskişehir'den alınacak puan veya puanlar bizi yarı finale taşır. Eskişehirspor maçı çok önemli orada sağlam oyuncularımızla oynayacağız. Oraya 14 kişi ile gideceğiz, bunun 3'ü kaleci olacak. Ligin ortasındayız hem ligde hem kupada mücadelenin içinde olacağız. Ay sonuna kadar da Tita haricinde bütün oyuncularımız geri dönecektir. Önümüzdeki 5 maç bizim için sıkıntılı geçeceğe benziyor" dedi.
Alt yapıdan destek almayacaklarını ifade eden Özdilek, zaten oradaki oyuncuların 2. ve 3. lig ekiplerine kiralık olarak verildiğini kaydetti.
(İA-BÇ-S)

22.01.2013 18:49:29 TSI

Editör: Wan Haber