Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.
Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri'nde Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda dün Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdmanyurdu maçında forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaptı. Bu futbolcular yaklaşık 20 dakikalık koşunun ardından antrenmanı tamamladı. Özdilek, hem antrenmanın başlangıcında hem de sonunda futbolcularını bir araya toplayarak konuşma yaptı.
Sakatlıkları süren İbrahim, Aissati ve Emre Güngör fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Bu 3 futbolcu top sürme, hız ve dayanıklılığa yönelik çalışma yaptı. 3 futbolcunun bu haftaki maçta oynayıp oynayamayacağının maç gününe kadar netleşeceği bildirildi.
Sakatlıkları devam eden kaleci Hakan, Mehmet Sedef ve Isaac'de takımdan ayrı koşu yaptı. Yaklaşık bir saat süren antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlendi.
Antrenmana sakatlıkları süren Tita ile Almanya'da tedavi gören Ömer Şişmaoğlu ve dünkü maçta sakat sakat oynayan ve dinlenmesi istenilen Mehmet Eren katılmadı.
Antalyaspor'un hafta sonundaki karşılaşmasında Isaac, Ömer ve Tita'nın takımlarındaki yerini alamayacakları belirtildi.
Kırmızı beyazlılar, cumartesi günü saat 19.00'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.
(İA-MFS-MFS-S)

31.01.2013 20:23:28 TSI

Editör: Wan Haber