Medical Park Antalyaspor, deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına yağmur altında devam etti.
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda lider Galatasaray ile karşılaşacak olan Medical Park Antalyaspor, bu maçının hazırlıklarını Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde sürdürdü.
Kırmızı-beyazlılarda antrenmana sakatlıkları devam eden Tita ile Ömer Şişmanoğlu katılmadı. Emrah Başsan takımdan ayrı koşu yaparken, Deniz ise salonda çalıştı. Emre Güngör ise Önder Gülcan eşliğinde atletic treiner çalışmasına devam etti.
Kırmızı-beyazlı takım koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 pas çalışması ve kanat organizasyonları ile şut çalışması yaptı.
Medical Park Antalyaspor'un hafta sonu karşılaşacağı Galatasaray karşısında cezalı olan Murat Duruer, Petr Janda, Mehmet Sedef, sakatlığı devam eden Ömer Şişmanoğlu ile Tita takımdaki yerlerini almayacak. Deniz ve Emre Güngör'ün takımdaki yerlerini alabileceği bildirildi.
Öte yandan izninden geç dönen kaleci Ndjock'da antrenmana katıldı. Ndjock'a para cezası verilmesinin gündemde olduğu ifade edildi.
Medical Park Antalyaspor yarın sabah basına kapalı olarak yapacağı antrenmanının ardından saat 13:00 uçağı ile İstanbul'a hareket edecek.
(İA-RFK-S)

08.02.2013 19:20:24 TSI

Editör: Wan Haber