Medical Park Antalyaspor, deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını çift kale taktik ağırlıklı çalışmayla sürdürdü.
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Medical Park Antalyaspor, bu maçının hazırlıklarını çift kale taktik ağırlıklı maçla devam etti. Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda milli takımlardan dönen Emrah ve Murat yenileme çalışması yaptı. Sakatlığı devam eden Deniz salonda çalışırken, Emre Güngör ise Önder Gülcan eşliğinde atletic treiner çalışması yaptı. Sakatlıktan çıkan Tita ise takımdan ayrı koşu yaptı.
Kırmızı beyazlı takım koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 pas çalışması yaptı.
Sakatlığı süren Ömer Şişmanoğlu'da antrenmanda yer almadı.
Daha sonra kırmızı beyazlılar A2 takım ile çift kale maç yaptı. Kırmızı takım as kadroyu oluştururken, sarı takım ise A2 takım oyuncularından oluştu. Yağmur altında çift kale yapılan maçta Özdilek, oyuncularını hızlı hücuma kalkmaları konusunda uyardı. Yaklaşık 1 saat süren çift kale süren maçta kırmızı beyazlılar atak ve defans organizasyonları çalıştı.
Medical Park Antalyaspor'un hafta sonu karşılaşacağı Galatasaray karşısında cezalı olan Murat Duruer, Petr Janda, Mehmet Sedef, sakatlığı devam eden Ömer Şişmanoğlu ile Tita takımdaki yerlerini almayacak.
(İA-MFS-MFS-S)

07.02.2013 20:16:26 TSI

Editör: Wan Haber